GRAFISK DESIGN

Visuell kommunikasjon

Logo og profil

Vi tilbyr alt fra en enkel logo til komplett grafisk profil med logo, farger og fonter.

Vi kan lage logo basert på ditt forslag, eller starte helt fra bunnen av med noen forslag du kan vurdere. Så jobbes det videre med de forslagene du liker best, til du er helt fornøyd med sluttresultatet.

Ferdig logo får du tilsendt i ulike formater som kan brukes på web, i dokumenter og på trykksaker.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og gratis førsteforslag på din neste logo.

Trykksaker

Vi utformer og designer det meste av trykksaker til fornuftige priser. Noen eksempler er :

Uansett om du trenger en enkel brosjyre på 4 sider, et hefte på 16 sider eller kanskje en bok på 80 sider så fikser vi det.

Vi designer og fyller sidene med innhold etter ditt ønske. Du velger selv hvor mye du vil/kan bidra med (f.eks. 100% ferdig tekst, eller bare noen få stikkord). Jo mer du har klart på forhånd, jo raskere går det (=billigere).

Ta kontakt for et helt uforpliktende tilbud på din neste trykksak.

Andre grafiske tjenester

Vi tilbyr det meste av tjenester innen grafisk design. Ta kontakt for pris og mer informasjon.

Programvare og standarder

Vi benytter programvare fra Adobe, som er standarden innen grafisk design, og som støttes av alle moderne grafiske firma og trykkerier.

På forespørsel kan vi sende deg grunnfilene (eks. indd/psd/ai),  og hvis du har riktig programvare og kunnskap kan du gjøre endringer selv, eller sende filene til andre grafikere for videre redigering.

Fra skjerm til papir

Vi tilbyr i utgangspunktet ikke trykking, så når trykksaken er ferdig designet av oss, så får du tilsendt trykkeri-klar PDF-fil du kan sende til hvilket som helst trykkeri. Du avtaler selv med trykkeriet, eller i samråd med oss, type papir, innbidning, antall osv. 

Du kan selvfølgelig også printe ut materialet selv på en vanlig printer, eller gå til din lokale kopi-butikk for hjelp til utskrift.